Обадете ни се +86-18606624125
Пишете ни sales1@tree-sun.com

Колко често е по-добре да сменяте четката за зъби?

2021-03-17

Може би, когато си миете зъбите, ще откриете, че четините на вашитечетка за зъби are deformed. The feeling of brushing is awesome when I just bought it back. When you buy a четка за зъби again, it's not hard to find that the advertisement and warm instructions on the четка за зъби will remind you. Dental experts suggest that you change the четка за зъби every three months. Why should I change my четка за зъби every three months? I have tried it for three months, but my четка за зъби is still good. In fact, there is a scientific basis for changing my четка за зъби every three months.

Най-общо казано, домашнитечетка за зъби on the market at present, after using for 1-3 months, the четка за зъби bristles will be bent. The curved bristles not only can't clean the food residue in the teeth, but also scratch the gums. Therefore, when you find that the четка за зъби bristles are bent, you should change a new четка за зъби immediately. In addition, the четка за зъби head used for a long time is easy to retain bacteria. Therefore, it is generally recommended to replace the четка за зъбипоне на всеки три месеца.

Според реалната ситуация деформацията начетка за зъбичетината и честотата на четкане / ден са взети като степен.

Според медицинските експерименти на Съединените щати, някои пациенти с дългосрочно заболяване на гърлото, ако на всеки няколко седмици да се замени новчетка за зъби, тъй като състоянието се е подобрило значително.

Акочетка за зъбисе използва непрекъснато повече от два месеца, ще има Candida albicans, хемолитичен стрептокок, бацил на рак на белия дроб, глюкокок и други бактерии. Може да причини остър тонзилит, фарингит и други заболявания. За хората с нездравословна имунна система е лесно да се предизвика ревматична треска и остър гломерулонефрит. Следователно, след всяко четкане,четка за зъбитрябва да се измие и постави на сухо място.

Главата на четката начетка за зъбитрябва да се постави нагоре и най-добре е да се накисва в оцет на всеки три до пет дни и да се замени с нов поне три месеца, за да се осигури чистотата начетка за зъби.четка за зъби
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy